Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
válasz
rapt0r6246 #3005 üzenetére
sziasztok, működik a fejegységem mint új korában
Ehhez azért éjszakákba nyúlóan, pár kínai és orosz oldalt is át kellett néznem.
Szóval arra jutottam, hogy veszteni valóm nincs, teszek rá egy új, másik firmware-t, azaz egy új androidot.
Ez a videó mindent elmond hogyan kell csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=_-ZrKXFA44k
Az hogy a készüléken milyen az eredeti, azt is ki lehet a programmal olvastatni és ezen a kínai oldalon ( http://file.xygala.com/ ) a xyautó nével 123456 jelszóval kell megkeresni és letölteni. Senkit ne rémítsen el hogy kínai könyvtárak vannak, a fájlok már angolul vannak. Ha nem jó a készülékedhez, akkor sincs semmi baj, nem fogja elfogadni.
Szóval sikerrel jártam így ismét teljesen jól működik a fejegység.
Remélem segítettem többeknek, nem kell félni a történettől, a videót kövesd és sikerülni fog. -
motinka
tag
válasz
rapt0r6246 #3017 üzenetére
végül is valóban, miután rátettem az AGAMA-t utána lett ez. De működött az AGAMA-val is tovább, csak amikor az aksit levettem, visszatettem, utána jött be ez a képernyő védelem. Az biztos, hogy én sehová nem állítottam be képernyő védelmet, az AGAMA-ban nem is lehet. Megnéztem letöltöttem telóra, nincs benne ilyen opció. Elméletileg recovery mode eléréssel vissza lehetne állítani a gyári beállításokra. Csakhogy a jól bevált módszer power gomb - VOL+ vagy - gomb egyidejű nyomása itt nem lehetséges, mivel a power gomb nem kapcsolja ki a rádiót, úgy mint telefonok esetében. Több külföldi fórumot már átolvastam, dugtam rá USB billentyűzetet, rengeteg billentyű kombinációt megpróbáltam, de eddig egyik sem indította el a recovery mode-t. Esetleg ha van valakinek bármi ötlete ossza meg velünk. Amúgy érdekes módon a BT, a wifi, a GPS, a rádió megy rajta, a hangerő gomb működik, csak nem ad képet a képernyőre.
-
Pityu89
senior tag
válasz
rapt0r6246 #3017 üzenetére
Nekem is gondot okoz más launcher hasznalata 8227L-en. Indítás után egy percig nem működik semmi, utána tér magához.
-
motinka
tag
válasz
rapt0r6246 #3010 üzenetére
köszi, megtettem, várom a válaszukat
-
petymek
senior tag
válasz
rapt0r6246 #2876 üzenetére
Recoverybe kellene megpróbálni bejutni. a kereskedőtöl kérdezd meg hogyan.
Mekk: Továbbra is attól függ mire akarod használni, te neked kell eldönteni. Mindenesetre, az MCU firmware verzió jó régi, 2019 október, és nem egy felkapott típus.
Nem akarok közhelyekkel élni, de ilyen estben pl. egy guglis keresés sokat segíthet. Hoz találatot többet is: stm32-20191028-11kc6-41 -
rapt0r6246
újonc
válasz
rapt0r6246 #2875 üzenetére
Sajna nem éled felmegpróbáltam resetelni
-
válasz
rapt0r6246 #2873 üzenetére
Igen, kellene hogy érzékelje, mert az kapacitív érintés elven működik elvileg. A menüben tudsz úgy is navigálni, hogy a kijelzőt érinted és ha aktiválni szeretnéd a kiválasztást, akkor hosszan érinted, kb 2 mp-et.
-
válasz
rapt0r6246 #2871 üzenetére
Vagy próbáld hosszabban, ha eddig nem tetted. Olyan 5 mp. legalább.
-
válasz
rapt0r6246 #2869 üzenetére
Szia,
Jó lett volna tudni pár infót is róla... Model, fotók, vagy a link ahonnan vásároltad akár.
Nem hinném, hogy nagy gond lenne, egy resetet ejtenék első körben az biztos, mert lehet, hogy megoldódik, ha alaphelyzetbe áll. Ebben a korábbi hozzászólásomban a negyedik fotón látható esetemben a reset nyílás a jobb felső sarokban a TUNE felirat felett. Keress egy hasonlót a te egységeden és egy fogpiszkáló segítségével (gyújtás alatt és összedugva eredeti állapotra mindent) nyomd meg a gombot hosszan, kb 4 - 5 mp-ig. Ha ez nem segít, akkor nyomd egyszerre a bekapcsoló gombbal és ha szerencséd van, akkor előjön egy visszaállítási menü amelyben vagy a gomb, vagy egy érintéssel bárhol a kijelzőn tudod kiválasztani a menüpontot amit szeretnél. Itt semmi mást ne csinálj, csak a reboot device menüpontot válaszd ki és alkalmazd a bekapcsoló gomb segítségével. Ez csak a hirtelen ötletem, de lehet a többiek majd megírják a tutit ha erre járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- Haditechnika, harcászat
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest