-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
KurtCobain #17328 üzenetére
"hozzád nem szólt senki, nem neked címeztem azt a kommentet."
Én kérek elnézést, hogy válaszolni mertem. Kérnem kellett volna külön engedélyt tőled, hogy hozzád szóljak?
Nem a legolcsóbb ájfónokat írtam be, hanem a hivatalos árat. Ugyanis ezeknek van egy fix ára, nem adja senki sem olcsóbban, maximum trükközéssel, mert nem kapják meg olcsóbban nagy tétel rendelésénél sem.
Direkt nem az akciós árat néztem, hanem az általános, akció nélküli árat. Mutassak neked historyt, hogy elhidd, hogy nem ár alapján választottam webshopot, hanem tényleg ott néztem először?
Az eDigitalos mondatodból én más emelnék ki:
"Mellesleg most nézem, hogy az edigitalnál 230 a 64GB-s S6, az S6 edge 64GB meg 260, mert le van akciózva."Tehát ez alapján azt kellett volna mondanom, hogy a Samsungok olcsóbbak, mint az almák, mert az edigitalban éppen akciós? Nem sántít ez egy kicsit?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ide meg te nem hiányzol .
[link]
-
Balathruin
veterán
válasz
Tudom, azért mentem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest