- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Xiaomi Redmi S2-m van, oreoval.
Proximity sensorral van problémám és kalibrálni akartam. Beírtam a kódot (*#*#64663#*#*), de ezt a választ adta "couldn't complete the action this isn't your default dial pad". Nem találtam a neten semmi használható infót. Mit jelent ez? Hogyan tudok változtatni rajta? Egy app felülírta az eredetit? Hogy tudom megtalálni (ha ez a baj), hogy melyik? Nincs külön dial permission.A másik, hogy hungarumlautokat (Ű,Ő) hogy tudok beírni? Nem ajánlja fel.
Köszönöm szépen!
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok
Nem tudok rájönni, hogy Oreoban hogyan tudok manuálisan kirakni egy appot a home screenre manuálisan. Nem találom az opciót. Hogyan tudom ezt megtenni?
-
fgeth
csendes tag
válasz szimi57 #36833 üzenetére
Pont az a bajom, hogy vannak olyan appok, aminek nincs kint a homescreen-en az ikonja, tehát nincs, amit nyomva tartani... A Settings/InstalledApps-nél pedig nincs semmi opció és ikon sem, amit nyomva lehetne tartani. Mi van ilyenkor? A régebbi változatnál volt egy apps ikon és ott megvolt az összes app ikonja - azt húztam ki, amit akartam.
A telefon Xiaomi Redmi S2, default launcher, Android 8-cal.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
fgeth
csendes tag
Nyakamba szakadt egy dual sim android 8-as telefon (magán/munkahelyi) és kíváncsi vagyok, hogy egyrészt be lehet-e állítani, hogy bizonyos számokat csak bizonyos kártyáról hívjon. Tehát otthonit mindig a magán kártyáról, hogy kelljen mindig kiválasztani hívásnál.
Másrészt, hogy van-e lehetőség arra, hogy mivel a céges büdzséje korlátozott, jelezzen, ha elérek egy összeget a hívásoknál. Úgy, mint az adatforgalomnál, ahogy kijelzi, hogy elértem a pl. 80%-át a havi adagnak. Beállítani a tarifákat, stb. Lehet, hogy hülye kérdés, sose volt még két kártyám egy telóban, de ha nem kérdezek, nem tanulok -
fgeth
csendes tag
Egy xiaomi redmi s2-m van, android 9, miui 10.3.3. A problémám, hogy az utóbbi időben a net nagyon belassult 1-25 kb közé. Két sim kártya van a gépben, az egyik az új, munkahelyi 4G-t (néha 3G-t) vesz, a másik a régebbi, privát a lassú, állandóan H+-al. Korábban nem volt gond, a saját kártyámat 3G-vel használtam, mert 4G-vel megszakította a hívásokat és kiírta, hogy network problem. A 3G megoldotta, de a H+ annyira lassú, hogy használhatatlan. Be van kapcsolva a dual 4G és mindkét kártya T-mobil.
Mi lehet a probléma? Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Dolce Gusto
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest