- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
Sziasztok!
Win phonról szeretnék váltani androidos telefonra. A windows livera szinkronizált kapcsolatokat hogyan lehet át ültetni androidra?
Válaszokat előre is köszönöm.Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Jacak
senior tag
válasz #27441408 #6046 üzenetére
...Most h. mondod,van egy aránylag új Avast-om 'spájzban',múlt 7en szedtem le,megnézem majd webes felületen a Play-en,h. új-e vajon,és felrakom megint,kösz a tippet!
(Közben felraktam a Zonert -megint- ,frissítettem az adatbázist,de -a telepített appok közt legalábbis- nem talált semmit.)• I'll be back •
-
OgKush
senior tag
Tudtok valami megoldast arra, hogy voip hivas alatt nem mukszik a mikrofon? (pl viber, hangouts)
Cm10.1-em van. -
törölt tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdem e ha nem bocsi, jobbat nem találtam. :9
Egyre több játékom reklámcsikjában megjelenik, hogy a telefon lehetséges vírust tartalmazhat, és töltsem le az ajánlott vírusírtót éxs az majd megöli.... Viszont a telefonon van fenn avast, ami azért elég rangos cucc... (értékelés szerint is) többszöri lefuttatás után is azt mondja, hogy a telefon TISZTA., szerintem csak beetető blama, hogy 1 reklámcsík azt írja, hogy leszkennelték a telefont baci után..... de mivel egésznap sokat játszom így sokatz láttam a csíkot és nyílván kicsit már idegesít, tehát ha az avast szerint semmi baj akkor ugye ne töltsek le semmit amire a reklám rávenne ?
bocsika ha amatőr kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
LacBp
tag
Flash-elésben jártasoktól kérdezném...
Ha egy tabletet a windows felismer mint usb phone device 2db meghajtóval, de az adb nem látja, akkor arra van még valami megoldás?
-
chucky80
csendes tag
Sziasztok,
Film nézésekor több esetben a beszédet alig hallani, viszont a zene vagy az effektek nagyon hangosak (telefon hangszóró, nem fülhallgató).
Létezik valami beállítás vagy alkalmazás, mint pl AC3- szűrő, hogy ezeket a szélsőségeket optimalizálni lehessen?
Jelenleg VLC-t használok androidon!
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
fatal`
titán
válasz Keeperv85 #6026 üzenetére
Hivatalos.
Kint van a Nestlé weboldalán és az android.com-on is.
-
kelzsoca
félisten
-
B1T3
addikt
Számomra picit vicces volt első olvasáskor az új Android verzió neve. 4.4 KitKat.
-
fatal`
titán
válasz Redmaster #6022 üzenetére
Nincs mit.
Ilyen kérdést egyébként a teló topicjában érdemes feltenni, valószínűleg hamarabb választ kapsz, ezt a topicot kevesebben olvassák.
-
Redmaster
csendes tag
Üdv!
Egy elég komoly problémába futottam bele. A Sony Xperia Pro-mra a Lupus kernelt telepítettem fel és bootloopol. Miután agyérgörcsöt kaptam hogy lépésről lépésre haladva mégis elrontottam valamit kiderült hogy az a gond hogy JB-s kernelt telepítettem miközben nekem ICS van (ami gyári csak abból a szempontból nem hogy saját kezűleg raktam fel úgyhogy rootolva van a telefon). Aztán próbáltam ICS kernelt feltenni a lupusból de azzal is bootloop.
Esetleg valami ötlet? Fent van az ultimate HD rom már a memókártyán azt akartam hosszú idő után beüzemelni de most nem merem elindítani a telepítését nehogy mégrosszabb legyen a helyzet mivel az elvileg ICS alapokon fekszik
Előre is kösz a segítséget
Baconbe csavart szalonna
-
Jacak
senior tag
válasz 800.henrik #6016 üzenetére
Akkor valszeg így is van,ha ők is azt mondták.Én tavaly télen tégláztam a telómat,egy ismi akkor azt kérdezte,belenyúltam-e a bootloaderbe.Mondtam neki,h. abba nem(a recovery-partíciót formáztam más,inkompatibilis formátumúra),erre ő azt mondta,h. akkor biztosan meg lehet csináltatni.Szervíz,1 hét múlva a kezemben volt üzemképesen.Lehet,h. van,aki meg tudná csinálni a telódat házilag is,de arra nincs ugye garancia,a szervíz meg elvileg tiszta munkát csinál...gondolom én.
@ux1:
-Nekem meg egy fénykard jönne jól néha...[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
ux1
addikt
Neked meg túl gazdag ez a fantázia . Ha hamisítani lehetne az rfid-et, nem lenne megbízható. Nekem is kellene olyan app pl. amivel idegen sim-et emulálhatok. Vagy paypass kártyát.
Kicsit utána olvashatnál miként működnek ezek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Jacak
senior tag
válasz 800.henrik #6002 üzenetére
Üdv.Sztem érdeklődj esetleg a topicjában.Ez nem általános android OS-kérdés... [link]
(#6012) ux1:
[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
Muton
addikt
Heló!
Van két RFID kártyám, amik ajtókat nyitnak. Meg lehetne oldani hogy a SGS3 NFC segítségével kiváltsa a kártyákat?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
-
tomy86
addikt
válasz L!NK->Q3 #6001 üzenetére
Szerintem a saját topikjában nagyobb eséllyel tudnak segíteni.
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Xperia X8-on próbáltam bootloadert nyitni, de most nem tudom bekapcsolni Hogyan lehet megcsinálni?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
L!NK->Q3
senior tag
Szia! Tuti nem lopott, céges teló Telenor OneTouch 900, ezen hogy kell. Nem tudsz leírást vagy linket küldeni?
Jah és hangsúlyozom, hogy weben be tudok lépni a maillel és jelszóval, de telefonon nem engedi.
[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!