Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- ZIDOO médialejátszók
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél a dolgoknak.
Ez valóban nem kevés hiba, tudtam, hogy valami nem kerek...1.SIM cserén gondolkodtál már?
Eddig vodás voltam, most mentem át a Telenorhoz, így új simet kaptam.2.Van microSD benne? Ki lehet venni egy kis tesztelés erejéig? Mintha gondja lenne a detektálásával (5352 kernelébresztés az nem kevés).
Persze, ki tudom venni. De akkor lehet haldoklik az sd kártyám??3.Kamerahasználat - rendszerszinten, valami API-ból használja a kamerát, talán faceunlock?
Igen, arra tegnap este jöttem rá, hogy Faceunlock ébreszti fel4.Két app ami sokat ébred, a GMail és a Facebook Messenger, mindkettőben a legelső folyamat megy le sokszor, appból megnyitott böngésző folyamata. Cca. 2x annyi lehet a "fogyasztása" mint a Youtube-nak.
Ezzel mit lehet kezdeni? Mit állítsak rajta?5.Azért annyit mégis hogy van valami Bluetooth kütyüd ami nagyon hosszan aktiválja a Bluetooth-t:
Igen, egy Samsung Gear 3 megy egész nap.6. Többek közt azért is írom ezeket, mert doze mód nincs csak light (nincs deep egyáltalán, nincs elég ideig light doze-ban hogy trigger legyen) és merül akkor is mikor app nincs úgy nagyon aktívan futtatva, háttérfolyamat se, de sok a rádiós folyamat, ami elég sok energia..
Azért az nem semmi hogy nincs deep sleep( állítsam le a Macrodroidot és a Samsung Routines-t) Vagy ez édes kevés ?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest