Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
eclipse19 #38111 üzenetére
Én is előtted kerestem, szántam is rá időt, nem találtam, ezért írtam hogy ne keresd.
A helyzet az , hogy erkölcsileg és üzletileg is kéne rá időt fordítsanak, mert a kiadásokhoz képest egy kifejezetten elektronikus, pl pdf, vagy epub formátumban, hetente frissülő nyílt hozzáférésű leírásnak bele kéne férnie a költségvetésbe. 2-3 androidhoz hozzáértő ember
a google-tól függetlenül is meg tudná csinálni. Vagy a fényképezőgép összes oldaláról kéne egy screen shot, azt meg kiegészíteni magyarázó szöveggel, ahol szükséges, de azt sem tartom kizártnak hogy a képek, jelentős része akár a készüléken is rajta lehet tömörítve valamilyen formátumban. Vagy esetleg szoftveresen meg lehetne oldani hogy az összes oldalról ami a tiszta android része kinyerje a képeket egy emészthető formátumba, hogy ne manuálisan keljen végigmenni a telefon menüin. Inkább a frissítés a gond, de mint írtad pár fős fejlesztői csapat pl az XDA- oldalon lévők is képesek rendszeresen frissíteni a változtatásokat egy milliárdos cég meg nem. Biztosan a milliós büntetések miatt nem telik rá,
amit a tiszta véletlenül elkövetett adatkiszivárgások miatt kapnak.
Lehetne fent leírás, aztán mindenki saját maga lelki békéje szerint eldönti hogy elolvassa vagy sem. Vannak akik még olvasnának, és simán elégedettek lennének az elektronikus formátummal, nem kell a papírt pazarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest