- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #954 üzenetére
KQG romot feltettem rá, lényegében frissebb mint ami rajta volt gyárilag... Ez KQ6, ami rajta volt az meg KQ4, eddig jó.. (kopkopkop).
Ez ugyan úgy 2.3.4.
(#955) TayRol : El csak Én is akkor fogom hinni, ha bárki mondani fogja, hogy fent van bármelyik Optimus szériás készüléken.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #950 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, 3 model-hez dátum is van, bár LG-nél ez szintén nem jelent semmit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Srááááááááácok!
Besza-behu!!!!!!!!!!
LG would like to express its sincere thanks to all of the Optimus Series owners who have been waiting patiently for the Android 2.3 Gingerbread upgrade. We are excited by the high level of product interest that LG Optimus Series owners have shown, and we are taking all possible measures to offer a smooth OS upgrade in a timely manner.
The three premium smartphones of the Optimus Series will be upgraded first, as outlined below, followed by a global rollout thereafter.
LG Optimus 2X: Now available (as of 1st November, 2011) for open models in Europe
LG Optimus 3D: Week commencing November 21st for open models in Europe
LG Optimus Black: Week commencing November 28th for open models in EuropeThe exact timing of the upgrades in each market may vary because of the different requirements in each country with respect to domestic operators and models. Please contact local service representatives to check the specific upgrade schedule in your market.
Again, LG greatly appreciates the support and feedback that customers have given during the upgrade delay, and we will do our utmost to continually provide better service in the future.
Thank you very much.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #915 üzenetére
Épp ideje, ha lesz stabil, akkor lehet h majd ügyeskedek tesóm telójával.
-
hackeeeee
Jómunkásember
>900
Jól haladunk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #892 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
Annyira utálom, h Mini-n AB telepítése után meghülyül a market, aztán közli, h nincs több hely, és csak ki-be kapcs után hajlandó újra telepíteni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Market-en belül ezek az AdMob hirdetés micsodák, tudja-e valaki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aggleány #836 üzenetére
Ejjj...
Ami késik...
Nah igen.. Aki ért hozzá, az tud csodákat műveli a sminkkel, az tény!
De attól, Én mint férfi, szó szerint irtózom, amikor látok egy nőt, és szó szerint műnek, műanyagnak látszik az arca a sminktől, szerintem az szörnyű...
(#845) TayRol: Főként ha darál0w-ról van szó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Simán.
Nekem mondjuk tetszik. Csak tény, hogy ez már lehet nagy, telónak..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert mennyit ér egy dizájör? Ugye S-t már újan lehet venni tán 50-60k körül is.
Amúgymeg, nem tök mindegy? Van amin spórolni kell... Ott volt a GT540 is.. Hiába volt benne jó kijelző, attól még elég sz@r volt.. A másik, hiába van az X8-ban HVGA kijelző, Én nem adnék érte pénzt...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #776 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #739 üzenetére
Valami olyasmi, jah.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #737 üzenetére
Valahogy úgy, dátumot már nem tudok...
Volt pöpec szoftver, úgy kellett felcsatlakozni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem volt pár SE telóm régebben, volt róluk jó-rossz véleményem..
Android-os telóik közül nyomkodtam párat, valahogy nem sikerült megbarátkoznom, lehet, hogy ennek a sok hideg volt az oka.
Mint írtam, havernak Play-e van, megnéztem, szép meg jó, de inkább egy SII kéne helyette.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #611 üzenetére
Neeeeeeeeeee...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #595 üzenetére
Van akinek lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hegesztés topic
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest