Hirdetés
Aktív témák
-
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ topikban folytassátok, ezt zártam.
-
pro96
tag
Szia! Én sok ilyen appot kipróbáltam, de vagy az akkut fogyasztotta extrém módon, vagy pontatlan volt a pozíció, vagy fél napot kellett várni mire megadta az új helyzeteket és igy aktualitását vesztette stb. A legjobb a Real Time Gps Tracker, de végül ezt is letöröltem, mert rájöttem, hogy a google maps is tudja midezt, én a fiam mozgását követem így!
-
Zsolthy88
csendes tag
Üdvözlet!
furcsa ötlettel állnék elő.
Létezik olyan mobilalkalmazás /android/, amivel gps alapján meg lehetne határozni egy másik beépített gps-el rendelkező mobiltelefon helyzetét?
/az ötlet onnan van, hogy elhagytam a mobilom. A következő ilyen esetet megelőzve a barátnőm mobiljára és az enyémre is telepítenénk ilyen alkalmazást -már ha létezik- és a mindig bekapcsolt gps segítségével meg lehetne találni a telót. Mindkettőt csak nem hagyjuk el egyszerre.../
Aktív témák
- darkFlash CF8 Pro
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest