- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
modflow #1745 üzenetére
Megmutassam hogy lehet moreloacal2 nélkül? Persze hogy megmutatom,csak nehogy valaki belefulljon ebbe a mélyvízbe..
Elsőre kell két fáj a romból, működő adb, root és apktool, érvényes szignó, Linux...
Utána irány a Terminal:
mkdir workdir //kell egy könyvtár...
cd workdir //..bele kell menni...
adb shell ls framework/*.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 adb pull //a framework mappa apk fájlok letöltése
ls *.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 apktool if //Erőforrás táblák kibontása, az összes most kapott fájlból
ls *framework*.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 apktool d -s //apk visszafejtéseMost megkeresed a kibontott könyvtárat, majd:
cd kibontott könyvtár/res
mkdir values-hu-rHU
gedit arrays.xmlEzt írod bele:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<resources>
<integer-array name="maps_starting_lat_lng">
<item>47162494</item>
<item>19503304</item>
</integer-array>
<integer-array name="maps_starting_zoom">
<item>4</item>
</integer-array>
</resources>Mentesz, majd:
apktool b kibontottkönytár
sigsystem kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apk kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apkItt jegyezném meg, hogy természetesen a "sigsystem" nem külön csomag, hanem egy általam készített egy soros script, amit a bin könyvtárban helyeztem el és a szignózást hajtja végre, ha megkapja a be és kimeneti fájl paraméterét
Ha eddig megvagyunk, akkor:
adb push kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apk data/local/tmp
adb shell
$ su
# mount -o rw,remount /system
# cp data/local/tmp/kibontottkönyvtárneve.apk system/framework
# chmod 644 system/framework/kibontottkönyvtárneve.apk
# rebootHa nem csesztünk el semmit, akkor most már listában is választhatunk magyar nyelvet...
A "kibontottkönyvtárneve" szinonimát azért használtam,mert nem mindig a framework-res.apk-t kell szerkeszteni,de az esetek 99%-ában ő lesz a befutó...
-
válasz
modflow #1731 üzenetére
Ha van factory mode, akkor jó esetben szokott lenni adb elérés (usb hibakeresés, Android Debug Bridge).
Ha ilyen van, akkor
adb reboot recovery
parancs segítségével ellenőrizhető, hogy elindul-e valamilyen recovery a telefonon.
Ugyanis a gombkombinációk egyediek lehetnek.
Tehát most először mindenképpen a mentéssel foglalkozz, semmi mással.
Ha megnézed a P70-es blogomat, akkor látsz _lehetőségeket_ a mentésre.
Az engineering mode-ban beállítható user2root lehetőséget kellene megnézned. Ez vagy van, vagy nincs. De lehetőség.És persze természetesen igen, ki lehet nyírni a gyári recovery-t. Akár egy flash-el, amivel nem a telefonhoz tartozó recovery-t teszel fel.
-
válasz
modflow #1720 üzenetére
Érdemes volna fotót csinálni arról a recovery-ről.
Hátha factory mode-ba lépsz be, mert az bíz elég kínai szokott lenni.
A recovery és factory mode belépési gombkombinációja eltér.Mit hagyok ki???
Szerintem a komplett rendszermentést.
Márpedig minden módosítás előtt ez legyen az első.
Szerintem... -
janaman01
addikt
válasz
modflow #1716 üzenetére
elakadsz mert pár lépést kihagytál
tehát letöltöd a hozzávaló cuccost ugye ...
flash tool , scatter txt, cwm recovery , root...( a root lesz a legutolsó)
flash toolt elinditod, scattert behivod, a cwm et behivod és csak abban legyen pipa , ergo download módvan felflasheled a cwm et ( hogy ne a kinai jöjjön elő) de ugye a flasht úgy kell hogy akku nincs a telóban
( de ha ezt a részt nem ismered, akkor olvass utáa flash tool használatának elöször)
majd ha fent van a cwm , akkor újrainditod a telót recovery ben hangerő fel +power kikapcsolt állapotban és már ugye nem a kinai recovery fogad és abból tudod tolni a root zip et ....magyarul elöször le kell cserélned a kinai recoveryt , cwm re a flash toolal!!!!!!!!!!!!
-
janaman01
addikt
válasz
modflow #1712 üzenetére
nekem is8.1 64 bit...mindenképpen igy rakd fel a drivert és ha kész , akkor a pc restart..próbáld ezt felrakni
-
janaman01
addikt
válasz
modflow #1709 üzenetére
-Driver telepítése.
Az alábbi beállítások szükségesek Win8; 8.1 operációs rendszerekhez. Aláíratlan driverek telepítésének engedélyezésével újra indítani a pc t.
Elérési út:
Gépház - Frissítés helyreállítás – Helyreállítás – Speciális rendszerindítás - Újraindítás Hibaelhárítás – Speciális – lehetőségek - Indítási beállítások - Újraindítás
A windows újraindulásakor válaszd a hetes menüpontot, vagy nyomd mega 7-es a gombot.
Most már lehet telepíteni a drivert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest