-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Még csírájában elvetném a gondolatot is a helyedben.
Van pár kedvenc dolgom már és most fogsz belenyúlni egyikbe...
nos tehát a kedvenceim, sorrend nélkül:
"Nem HD a kijelző? Ez egy szar"
Na kérem, ez bizony két élű fegyver! Miért? Mert azt nem szokás mellé tenni, hogy az a kijelző mekkora és milyen technológiával készült! Ha történetesen egy OLED kijelző van a szemedtől alig 1,5cm-re, akkor zavaró lehet a kis felbontás és alacsony frissítési ráta és a kontraszt arányok... egy átlag mobilnál viszont a userek 99%-a nem is látja mekkora felbontása van a panelnek...
"Nincsen benne 1GB ram, a teló egy szar..."
Csak súgok: 512MB-on sokkal komolyabb multitask is megy, egy sokkal vacakabb kernel mellett. Történetesen pl. a hőn szeretett Windows Xp...
"Az Android egy szar, mert VM-ben fut és a VM soha sem lesz reszponzív. Bezzeg az iOS és a WP szuper gyors"
Ja persze. Az iOS egy Unix kernelre írt stack, egy egyedi kódút. A WP pedig egy netframework alapú rendszer. Mit kell tudni a net framework-ről? Azt hogy az pont egy VM... Uncsi újra és újra ezt a szánalmas érvet hajkurászni. Az Android attól ilyen, mert a Java kódfeldolgozás soha sem volt valami szélsebes.... Rossz alapot választottak anno...
"A telefon egy fos, nincs benne 4 mag..."
A CPU-k nem attól teljesítenek jól, vagy rosszul, hogy hány mag van ugyan abból a hulladékból. Volt egy bizonyos PS3, amiben volt 8 mag... és volt egy Opteron, amiben volt 64 mag... és egyik sem érte el teljesítményben az i7-est... érdemes rajta gondolkodni miért... Pár szó segítség: gyártástechnológia, csíkszélesség, cache-ek mérete és sebessége, cím és adatbuszok kezelése...
-
Foose
addikt
Pont erre használom.... Ami nem kellett, töröltem. Amit ritkán használok, azokat nem lehet tiltani. Rá bíztam én régen az androidra, csak amikor két vagy három app futott, fagyott a teló. Mert marhára nem intézte el a droid. Emiatt már rég nem használok pl facebook appot. Elég ha fut a messenger, a google+,neadj isten még a chrome is, az 1GB ram el is fogy. Korábbi telók nem merültek ennyire, pedig hát régóta használok rootot, meg nem tudom mióta (még beta volt) Greenifyt. Oka van hogy így csinálom. De hát úgy látom így sem jó. Csak nem értem, eddig más telókkal miért nem csinált ilyet a root, vagy épp a Greenify!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Resident Evil 9 Requiem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged