-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
Az előzőt kiegészítendő:
Alcatel jó eséllyel MTK-s, de ha mégsem, akkor az adb még segítségedre lehet.
Nálam az adb backup a telefonon is engedélyt kért, vagyis szükség
vanlehet a kijelzőre.Ha a telefon recovery módban engedi a root hozzáférést vagy tudsz feltenni custom recoveryt akkor a következő parancs is elég lehet:
adb root
adb pull /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2db contacts2.dbÍgy a fájl a pc-n lévő adb könyvtárába másolódik.
A dolog szépséghibája, hogy sok telefon adb-ben sem engedi a root hozzáférést. Én most egy custom recovery-vel bootolt nexus5 telefonon próbáltam ki az utóbbi parancsot és így sikert értem el. Normál boot esetén viszont 'permission denied'-be futottam.
-
Ha kijelzőcsere játszik, akkor az az egyik megoldás.
Ha kijelzőcsere nem játszik, és MTK alapú a telefon, akkor a data partíciót lementve és az img-be belenézve megtalálható a contacts.db és mmssms.db adatbázisfájlok.
Elméeltileg az alábbi helyen találhatóak:
Contacts = /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts.db
SMS = /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest