-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
válasz
mikk2000 #5570 üzenetére
"Szóval ő csak 869MB-osnak látja a System partíciót összesen. Hova tűnik a maradék?"
Szerintem egy 869 MB-s fájlrendszert ír fel (csomagol ki) az 1 GB-s rendelkezésre álló helyre. Ennélfogva, ha megváltoztatod a partició méretét akkor ezt az update-t már nem fogod tudni újra feltenni, ha probléma van, csak az eredeti scatter fájlal, de akkor visszaáll a mostani helyzet.
Szerintem is jól gondolod, hogy nem a scatter a lényeg. Az a mentéshez és újraíráshoz kell. A rendszer működéséhez a boot.img-ben kell átírni. pl. fstab mountolási pontok. Az is előfordulhat, hogy az init.rc-ben is van módosítandó. Ehhez ki kell csomagolnod a boot.img-t, átírni amit kell, majd újracsomagolni, végül flashelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest