- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is jól gondolod, hogy nem a scatter a lényeg.
Pedig az elég lényeges.
Megfelelő scatter nélkül itt nem fog menni sem a módosítás, sem a hibajavítás/felélesztés.Szerintem egy 869 MB-s fájlrendszert ír fel (csomagol ki) az 1 GB-s rendelkezésre álló helyre.
Szerintem is.Ennélfogva, ha megváltoztatod a partició méretét akkor ezt az update-t már nem fogod tudni újra feltenni,
Ha meghaladja ezt a 869MB-ot az esetleg módosított partíció, akkor fel tudja tenni, természetesen ekkor kell az új scatter, amit a módosításkor használt.Sajna mtd típus esetén nem tuom, hogy hogyan lehet/kell a módosításokat elvégezni, de a scatter fájl átírása elengedhetetlen, ha a módosításokat érvénybe szeretné valaki léptetni. Ekkor jön ugyanis képbe a firmware upgrade. Mondom: tmd esetén még nem volt dolgom
Az újabb MTK-k esetén a scatter a mindenható, ha átírod a scatter-t és firmware upgrade-et csinálsz, akkor a partíciókat is átírja az új méretre.
Régebbi MTK alapú telefonoknál, ahol az mbr/ebr1/ebr2 master/extended boot record módozat létezett (és ext4 a fájlrendszer), ott a scatter-en kívül ezeket is módosítani kellett hex editorral, és ha teljes partícióátszabást akart az ember, akkor bizony a scatter-t is módosítani kellett.
Ilyet is csináltam már (jó régen...) - összenyomtam a system-et, a cache-t, és felhútam maximálisra a data-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung s22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest