- E-book olvasók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is jól gondolod, hogy nem a scatter a lényeg.
Pedig az elég lényeges.
Megfelelő scatter nélkül itt nem fog menni sem a módosítás, sem a hibajavítás/felélesztés.Szerintem egy 869 MB-s fájlrendszert ír fel (csomagol ki) az 1 GB-s rendelkezésre álló helyre.
Szerintem is.Ennélfogva, ha megváltoztatod a partició méretét akkor ezt az update-t már nem fogod tudni újra feltenni,
Ha meghaladja ezt a 869MB-ot az esetleg módosított partíció, akkor fel tudja tenni, természetesen ekkor kell az új scatter, amit a módosításkor használt.Sajna mtd típus esetén nem tuom, hogy hogyan lehet/kell a módosításokat elvégezni, de a scatter fájl átírása elengedhetetlen, ha a módosításokat érvénybe szeretné valaki léptetni. Ekkor jön ugyanis képbe a firmware upgrade. Mondom: tmd esetén még nem volt dolgom
Az újabb MTK-k esetén a scatter a mindenható, ha átírod a scatter-t és firmware upgrade-et csinálsz, akkor a partíciókat is átírja az új méretre.
Régebbi MTK alapú telefonoknál, ahol az mbr/ebr1/ebr2 master/extended boot record módozat létezett (és ext4 a fájlrendszer), ott a scatter-en kívül ezeket is módosítani kellett hex editorral, és ha teljes partícióátszabást akart az ember, akkor bizony a scatter-t is módosítani kellett.
Ilyet is csináltam már (jó régen...) - összenyomtam a system-et, a cache-t, és felhútam maximálisra a data-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged