- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt higgyétek el, nem én találtam ki, hogy beégetett kernele van egy processzornak, beszéljünk bármely típusról vagy altípusról, legyen az IC vagy PIC.
De ugyanúgy csak meghalgatni tudom hogy nincs, mint ahogy azt is hogy van, én nem vagyok benne.
Nyílván azért kérek segítséget hogy utána megfogadjam a választ. Itt csak a segítség kérését egészítettem ki az élet során máshonnan befolyó tudással. Lehet az jó, vagy rossz, én nem vizsgáltam meg. Lényeg, hogy ismerősöm sem tudta megmondani, mi lelte pontosan, ő konkrétan a procit nézte.
A végegyenlet úgyis az, ha egyszer már nincs mit tenni, akkor vitatkozni is kár. Nem kiégetés után kell előkészíteni a téglát /itt most az agyagról beszélek, nem a téglává vált telefonról, csak tisztázásképpen/.Ergo!
Szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek eddig a témában, hiába nem lett semmi, a segítség jól esett. De szeritem egy 20ezer forintos cucc több macerát nem érdemel, végén még több lenne a szállítás, mint az áru!
Szóval; köszönöm!Így már csak egy kérdés maradt, az órával kapcsolatban, amit feltettem már, de továbbra is ameddig választ várok próbálgatom az eddigieket. Talán egyszer majd összejön... Vagy ahogy mondják, sok lúd disznót győz, azért is vagyunk itt, hogy a felmerülő problémákra előbb-utóbb sok elmével összejöjjön a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest