Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Memóriakártya topic
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Clown-corp
üzenetére
Csak halkan kérdezem meg, hogy hogyan sikerült F550-es FW-hez hozzájutnod? Mennyire vagy benne biztos, hogy hozzá való a cucc?
Jah, már látom. A FW-t a szerviz sem adja, csak pénzért flashelnek újra telót, a neten meg szinte egy Navonhoz sem találni semmit, mivel általában olyan emberek veszik, akik nem fognak leállni mentegetni róla semmit sem. De ha van egy másik F550, akkor arról lehet csinálni egy scattert a Droid Tools-szal, meg egy full mentés SP Flashtool-lal.
-
svgyula
addikt
válasz
Clown-corp
üzenetére
Szia! Biztosan én vagyok a béna de az F550-hez sehol nem találtam ROM-ot. Az S5500-hoz van a needrom-on de ugye az olyan mintha egy suzuki switre akarnál egy egy suzuki ignis kasznit rárakni! Igaz mindegyik suzuki de mégsem. Az érdekes az, hogy a keresés közben találtam egy eladó DOMAINT: navon.hu
Sajna azt nem tudtam kideríteni melyik kínai telefon klónja a navon....... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Clown-corp
üzenetére
Szia!
Ez már rosszul kezdődik! Ugye NEM a fromat ALL... opcióval raknád fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajna azt nem tudtam kideríteni melyik kínai telefon klónja a navon.......