- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #2402 üzenetére
Szerintem más nem marad, mint download módban klónozni egy másik 1/4-ről. De előtte le kell menteni a modemst1, modemst2, persist partíciókat, a modem, sbl1 sem árt. De az első hármat mindenképp, és a klónozás után azokat vissza kell állítani, hogy imei-k mac-ek megmaradjanak.
Sőt én csinálnék egy full emmc mentést is. a rosszról is, nem csak a jóról, biztos ami biztos.Leírás van ITT.
Nekem ubuntu alatt néha csak fel-le csatlakozik folyamatosan, van hogy 20-30 percet kell várni mire megáll és látszik rendesen. Másik rádugásnál meg azonnal jó. Bár az átparticionálást nem tudtam megcsinálni, amikor elkezdte volna, mindig hibát jelzett (3 gép, több kábel, 3 féle linux+windowsok), vagy nem is látta a partíciókat (üres 8 gigás eszköznek látta), úgyhogy adb parancssorból kellett parted-el megcsinálni.
Úgyhogy én előbb kipróbálnám valami semleges partíióval, mondjuk a data vagy cache partícióval, hogy dd-vel lementeni, utána visszaírni a mentést. Ha engedi, akkor lehet az egészet klónozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest