-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
A Xiaomi Redmi 4A-t néztük ki párommal, de eustockon most nincs. Van valami alternatíva, vagy érdemes rá várni? (5-ösnél nem kell nagyobb, ár/érték aránya ennek jónak tűnik). Persze rózsaszín-aranyban, mi másban..
-
Cyberslider
őstag
[link] ?
Sajnos nem igazán kaptam választ a kérdésemre, és mivel ezek a kínai mobilok kínaiak nekem
ezért még mindíg nem értem, hogy mit is kell nézni, milyen ROM kellene, vagy ha nem olyan akkor át lehet flashelni ezeket, vagy mi az isten
-
Cyberslider
őstag
Hi
Nézek a spemall-on egy redmi 4-et [link] ezekszerint ha itt kijelölöm a verziót, és az "eu express"-t választom (+európai gari) akkor nem lesz vám? Igy 214 dollár + 17.85 lenne ha jól számoltam..
De a leírásban itt nem látom, amit az ali-n máshol (goldway - csak ott sosincs eu-s international..), hogy international-e, vagy custom rom-os-e vagy nem, tehát tudja-e magát frissíteni + legyen ugye magyar nyelv is benne..... Ezek lényegesek lennének nekem, gondolom mint másnak is.. Erről egy szó sincs. Tapasztalatok?
u.i: a b20 hiánya nem zavarna.. Elnézést, ha hülye kérdések, de most ismerkedem a kínai telefonokkal, kéne egy új, és pár nap alatt csak annyi jött le, hogy international legyen a nyelv miatt, és ne custom rom-os.. -
Cyberslider
őstag
UPDATE:
bejött, köszönöm. Kilőttem a vibert és rendbejött. Érdekes, hogy mi köze a vibernek a gombok prüttyögéséhez (de szép szó). Persze a viberben sem találtam beállításokban semmi lényegeset, mindenesetre így rendbejött. Köszi a tippet! -
Cyberslider
őstag
válasz
Milestone2 #119586 üzenetére
Nem, jack nincs használatban! Viber hivásom volt. Kilövöm meglátjuk.
Szerintem félreértettétek, a fülhallgatónál a kis hangszóróra gondoltam ami az ember fülénél van nem a klasszikus fülhallgatóra amit a jackbe dugunk. A hangosabbik hangszóró ami csörög stb. az ugye hátul van.
-
Cyberslider
őstag
Hello!
"Samsung duos" mittudomén melyik telefonom van. Fehér.
Felvettem egy hivást, azóta teljesen halk a telefon pl. mikor viberezek értesítő hangok minden tök halk!
Rájöttem, hogy nem a hangszóró szól, hanem a fülhallgató! És nem tudom visszaállítani!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest