-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
königsee
tag
válasz
b0bcat #81861 üzenetére
Köszönöm a választ!
-Azt csak később vettem észre, hogy becsapós az ajánlat.Hirtelen rá találtam és gyorsan linkeltem mivel ezért az árért nagyon jó lett volna(szerintem) mivel nem igazán láttam 48-50k alatt.
-Abban az üzletben ahol venni akartam lenne némi kedvezményem,de Zopo-t nem forgalmaz azért is kérdeztem hogy az általam linkelt típusok közül melyik lenne a legjobb.Viszont azért érdeklődöm mi lenne a legjobb ebben az értékben, mert meggyőzhető vagyok ha a Zopo tényleg többet nyújt a többivel szemben, majd felhasználom a kedvezményt másra.
-
königsee
tag
válasz
b0bcat #81844 üzenetére
Köszönöm a választ!
-De még nem is halottam róla, menyire megbízható a telefon és gyártó?
-Ha azokból kéne választani amit írtam melyik lenne a legjobb?
-Ehhez mit szólnál Htc Desire 310Még utána nézek annak amit linkeltél.
-
königsee
tag
Hali! Segítséget kérnék a fórum címének megfelelően.
Az általam nézet modellek:
OVERMAX Vertis EXPI[link]
CONCORDE SmartPhone 5001 [link]
Én ezeket favorizálom elsősorban és amit még néztem.
NAVON Mizu M500 [link]
KRUGER-MATZ Live 4GB [link]
Kérném valaki hozzáértő segítségét hogy melyik érné meg a legjobban jelen árban 40 max 45k. Esetleg más lehetőség.
Lehet hüly kérdés, működik 1 kártyával is nem kell feltétlen 2? A dual sim nem feltétel csak úgy vettem észre olcsóbb. Inkább feltétel az a normal sim fogadása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest