-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny01
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo A820 telefon, amin a tárhelyet át akartam particionálni. Ahogy kell, először MTK droidTools mentést csináltam, majd felraktam egy cwm-et, rootoltam, minden működött eddig. Ezután a telefon blogjában leirt módon factory reset, majd futtattam a cwm szkriptet, data restore és újraindítottam. A folyamat nem sikerült, a Lenovo felirattól nem jutott tovább. Semmi baj - gondoltam -, a droidos mentésből flashtool, majd vissza flesheltem a mentést, de akkor meg bootlopba került. Visszaraktam a CWM-et, lefuttattam egy particiókat visszaállító szkriptet, most ott tartok, hogy a lenovo felirat bejön, majd az animált lenovo felirat is, de itt megáll.
A CWM mentést sem tudom visszarakni, hibaüzenetet ír, ezt mellékelem, hátha valakinek mond valamit.
Nem tudom mi lehet a baj. Valakinek van építő jellegű ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest