- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulek
tag
válasz
Nyugger001 #132150 üzenetére
Köszönöm, továbbítom!
Blackview-vel nagyon szemezget az ismerősöm. -
bulek
tag
Egy ismerősöm porálló telefont szeretne venni max 60e Ft-ig, itthon, garanciával és min 2gb memória. A Blackview bv6000s, 63000 körül. Van valakinek tapasztalata vele, bírja a "gyűrődést"?
Más típus is szóba jöhet -
bulek
tag
válasz
aytukabozs #130668 üzenetére
Elvileg szürke és fekete színben is lesz
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130601 üzenetére
értem, a global rom egységes névre hozta a két verziót. Mwjd figyelem az oldalt. Március 8 után írják a szállítást
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130599 üzenetére
Nem b20 nélküli 4x-t vettél? Vagy vmit félreolvastam?
-
bulek
tag
Most láttam, hogy a honorbuy-on rendelhető a redmi note 4 international version, 190$. Snapdragon + b20. Máshol nem láttam még. Ha tényleg lesz ilyen verzió, sztem megvan a következő telefonom
-
bulek
tag
Sziasztok!
Szerintetek [link]ennek a Redmi 4 B20 unlock valós, kipróbálta valaki itt a fórumon? Ha működik akkor vennék egy Redmi 4 Prime-t. Eddig a B20 hiánya tartott vissza, mert a 3G se túl acélos errefele.
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #128725 üzenetére
Köszönöm!
-
bulek
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm vett egy Xiaomi Note 3 Prot a Spemmall-ról, 2 év EU garival. A csomag rendben ideért egy kisebb kálvária után, de emiatt kárpótoltak ajándék tokkal, képernyővédővel és fülhallgatóval. A csomagban semmilyen garanciapapírt vagy erre utaló doksit nem találtam! Ilyenkor mi a teendő?
-
bulek
tag
Sziasztok!
5"-ban tudnátok telefont ajánlani, ami kb Redmi Note 3 Pro szintjén van? B20 fontos. Még nem tettem le a N3P-ról , de kissé nagynak tűnik az 5,5". Még az 5 is
-
bulek
tag
Sziasztok!
Alsó kategóriában keresnék anyámnak telefont (20-25e). Mobilnetet nem használ. Elsősorban telefonálás, viber, max facebookra tudjon képet feltölteni a munkáiról.
Tinydealen szétnézve, Cubot, Leegoo, Doogee van ebben a kategóriában.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- Home server / házi szerver építése
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest