- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imperius
csendes tag
válasz
KurtCobain #41387 üzenetére
köszi a válaszokat, sokat segítettek
#41382) alexw801 a kártyával egyetértek, de azt kétlem hogy az ebay drágább lenne, pár száz forinttal webshop ár alatt megtalálod a telókat ingyen postával 10-20 ezer trades top sellereknél
-
Imperius
csendes tag
Sziasztok! lenne pár kérdésem létszi segítsetek nekem
1. nem teljesen idekapcsolódó: nekem viberezni, fb ozni kell telefon mobilnetről, érzek különbséget sebességen a dual és quad-core telók között? ugyanis az összes teló amit nézek 150$ fölött 4magos
2. mennyire valószínű, hogy fennakad a vámon a telefon? a táblázatban láttam, hogy pl ráírták a dobozra h media player 22$ elég jófej némelyik webshop- (én ebayen keresztül tervezek rendelni egyébként)
nem tudok dönteni telefonok között:
3. haier w910- még nem volt kínai telóm, így masszívnak gondolom az ütés, por, cseppállóság miatt- zavar a 4.0 ICS rajta... frissítésről nem álmodok, 1-2 év múlva mennyire számít ez hátránynak más telókhoz képest?
4. thl 100 - thl 200 - 1800as akksit keveslem bennük, a 200asnál nem írják hogy magyar menü lenne-e benne
5. vowney v5 - szép szép, ebayen android 4.2 nevezik, a leírásokban pedig egytől egyig 4.0 van írva most akkor dafuq? ja és itt sem látom a nyelv listát
6. erről valaki véleményt mondhatna, mert csak annyit találtam róla h cép a kijelzője...7. sd kártya- írkálnak 4-8giga romokat, eltérő méretekre partícionálva, 4gigányi zenémnek elég a telefon beépítettje + az itthoni 2gigás kártyám, vagy válasszak egy kártyát is a teló mellé
akárki időt szán rám, előre is köszönöm
szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest