- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scavy
tag
válasz
fotosjani #94764 üzenetére
Köszi az infót, keményen tolják a hatóságok. Amúgy nekem VPN-em az van, abban nincs hiba. Eddig az Angliában vásárolt Moto G-mmel használtam több google szolgáltatást is. A kínai appokkal szimplán csak annyi a baj, hogy csak kínaiul vannak, azt pedig én nem beszélem egyenlőre.
Amúgy nem teljesen értem most mi a helyzet, mert ha ennyire blokkolják a google appokat, akkor miért lehet őket letölteni egy szimpla gyári kínai marketplace appal? Mert én most megpróbáltam, és le tudtam tölteni a play storet, play music-ot, stb. Más kérdés hogy valamiért nem indul el, de magában a marketplace appban benne van.
Így most valószínűleg jobb híján megrootolom, és hátha úgy megy.
-
scavy
tag
Üdv!
Én kint élek Kínában már egy ideje. Most vettem itt a helyi piacon egy Lenovo A560-at, mivel a jó öreg angol Moto G-met benyelte a szilveszteri éjszaka. (400 yuan volt az ára)
Az lenne a kérdés, hogy ahhoz hogy google play storet futtathassak rajta és a google accountomba be tudjak jelentkezni, muszáj nekem ezt rootolnom? Illetve ha valami balul sülne el rootolás közben, azt utána vissza lehet csinálni, vagy lesz bármi hibája a telefonnak?
Próbálkoztam most, hogy csak felraktam az apk fájlokat, de a google frame services folyton hibát ír ki, és így nem loginol be a google accountomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest