- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
Sziasztok,
Ezt a telót szeretném megvenni, de előtte azért kérdeznék valaki hozzáértőt egy pár dologról.
Olyan progi kellene amivel még root előtt le tudnám menteni a rendszert ( és persze vissza is tudja állítani)
és azután a rootolást is meg szeretném csinálni. CWM-et egyenlőre nem szeretnék feltenni, mert elsőkörben csak progik fagyasztására és reklámok kiírtására kellene a root. A lényeg az lenne, hogy ha elrontanák valamit akkor vissza tudjam rakni a gyári root mentes romot a telóra. Az összefoglalóban találtam leírást, de az nem jó, mert az van írva, hogy 4.1 felett nem müxik . Melyik progival lehet mentést csinálni az MTK6572-ről JB-n rendszeren? Bocsi, de még nem volt kínai telóm és nem szeretném levélnehezéknek használni.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv, Lala
-
monalala
aktív tag
Van egy elephone P7 minim, az a gond, hogy váltakozik random az értesítősáv, egyszer fekete egyszer meg átlátszó az indítónál. Amikor átlátszó az alkalmazásokban is átlátszó, nem mindig adja be a fekete hátteret. Hiába állítom be gravitybox-al akkor is elfelejti. Nem tudtok valami megoldást? 4.2.2 van a telón. köszi
Üdv, Lala
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, lenne egy idegesítő problémám, hátha valaki tudna segíteni. Adott egy Elephone P7 mini (8gb romos változat, 4.2.2 fut rajta. A képernyőzár feloldásra tettek egy nagyon szép kis hangeffektet amit nem tudok kilőni sehogy sem. A képernyőzár hangot ki lehet kapcsolni, de ezt a nyitót nem. Jó hangos és hosszan szól. Kerestem a system/media/ui könyvtárba, de nincs ott ez a hang. Nem tudjátok hol találom meg ezt a hangot, hogy kikapcsolhassam végre . Előre is köszi.
Üdv, Lala
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest