- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MZsoltee #59936 üzenetére
Szia!
Azért jó ha tudod. A Concorde 5000 kínai belső és magyar összerakás és az android is itthoni összehangolás.
Amire azt mondtad "brutális hardver" az a közepes kínai telókkal megegyező..............
Azt nem tudom mennyire van optimalizálva de a fiam Atab 5 telója nem bírta valami sokáig(ez a kategória). Annyi előnyöd van hogy legalább anyanyelven beszélhetsz a szervízzel
Tavaly a táblagép vásárláskor ennek a cégnek a gépe volt árban az egyik befutó sajna olyan infót kaptam az akkuidőre tőlük! ami ezt kilőtte a sorból. Kicsi akku hosszú töltés. Reménykedjél, hogy a telefonnál nem így leszItt igaz 2800mA-t írnak DE amint már raktam fel képeket az akkumulátorokról kérdés az, hogy tudja-e vagy csak a felirat ennyi? Írtam már hogy a két cubot típus(GT99, ONE) akkumulátora azonos teljesítményű és mégis hatalmas a méretbeli különbség.
Az áráról kérdezem, te a nettó értéket számoltad vagy csak benézted? a linknél 59.900.-Ft.+szállítás=60.800Ft
Nos azért ez dollárban 267$! és az ÁFA leszámolása után is elég jó kínai telót jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged