-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg ez a telefon, pont ilyen árban, rögzítettem is a táblázatban. A feleségemnek vettem. Tökéletes kis masina, mindennel fel van szerelve. Az MTK 6575 proci teljesen megfelelő, gyors folyamatos a működése.
Wifi erős, a GPS az általam leírt módszerrel (1 oldal) 10 ! másodperc alatt jelet fogott, stabil. Android 4.0.4 van rajta, ezen a feleségemén a legújabb 20121109 firmware van már telepítve. A THL fejleszti a firmware-t ehhez is folyamatosan, az oldalukról letölthető. Igaz angol nyelv van rajta, dolgozom a magyarításon, de morelocale2-vel is elégséges szerintem az alapvető kezeléshez.Itt van két jó minőségű videó a készülékről:
Fehérben:
[link]Feketében:
[link] -
feca81
aktív tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
lényegesen jobb választás, mind proci mind memória tekintetében... ráadásul a gyártó is ismert. A 3 közül biztos ezt választanám, de azért én megnéznék még több tucat telefont. Bár ár-értékben magánvéleményem szerint eléggé kiemelkedő. Hirtelen nem tudnék jobbat ajánlani ebben az árban...
-
-
pmikloska
aktív tag
válasz
DaFunk #13462 üzenetére
Hú, olcsó készülékek közül is érdemes márkásat venni! Én most egy ilyen olcsót vettem, magyarítást kértem hozzá, IPS LCD-je van, nagyon alap, de annak jó telefon, és itt most olcsó: [link], de ha minden igaz, ez a leértékelés csak máig érvényes. A magyar ROM-ot meg majd feltöltöm valahova neked.
Today is 2012.12.12. On such a special day, to thank for our costumers’ supports all the time, we have got huge promotions and surprise prepared for you to help you save more around Christmas shopping. Please remember that all the promotions bellow are only available for 48 hours only. Hurry up to seize the last chance to shop at the lowest prices in 2012 now! -
Male
nagyúr
válasz
DaFunk #13372 üzenetére
Ha ez tetszik, akkor inkább innen és a pluszos: x26i+ ...vagy van náluk sima x26i -is, csak éppen 10 dollárral olcsóbban. A topicban kettőnknek van tőlük x26i, és egynek x26i+ ...mindhárman pozitív véleménnyel voltunk a boltról is, a telefonról is, ha jól figyeltem
...ja, és mindhármunknak alapból magyarra volt állítva ez a telefon... és teljesen magyar, nem kell semmit hekkelni. (külön kérni sem kellett, egyszerűen figyelnek erre)
-
albinolynx
senior tag
válasz
DaFunk #13372 üzenetére
Az én véleményem:
- drágább
- illetve:Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását.Összességében beékelődik egy nem kívánt harmadik fél.
-
válasz
DaFunk #13365 üzenetére
Az első, hogy az "azolcsosag.hu androidvasar.hu" és hasonlókat (ide értve a vaterán fellelhető társaikat) kerüld. (max nézelődni jók ezek...)
A kínai telefonoknál a kokcázat a gari nehézsége. De volt már fórumtárs, aki a rosszat visszaküldte, javítva megkapta (legutóbb a Lenovo A789-es topikban olvastam).
Ezek a telefonok már nem hasonlítanak a 3 évvel ezelőtti iPhone klónokra... sokat fejlődött a minőségük és megbízhatóságuk.
Fontos, hogy olyat válassz, ami már másoknak is van, és van hozzá "custom rom". Mert amire van "custom rom és CWM", azoknak a támogatása is jobb, közösség alakul körülöttük.
Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest