Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Email-t csak ma reggel kaptam tőlük, de üres volt teljesen, nem volt benne semmi. A számot az oldalról néztem le.Ugyanakkor rendeltem mint te (na jó, kicsit később, mert én 00:17 perckor), szóval elvileg nekem is úton kellene, hogy legyen, de látni sajnos nem láthatom.
A másik kettő telefon pedig még mindig a vámon pihen, már egy hete. Az egyikről tegnap kaptam egy sms-t, de levelet még nem. Azért elküldtem email-ben a számlát, hogy ne húzzák már tovább. A másikról még semmi jelzést nem kaptam. Gáz, hogy tovább tart a vámkezelés, mint a feladástól az országba érkezésig a szállítás, és ezért még elkérnek 2.000Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest