Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
svgyula #98023 üzenetére
Ennek semmi köze a mókolt romokhoz! Ennek egyetlen oka van: kőkemény user error! Hogy miért? Tessék szépen megnézni mi marad a kalibrációból NVRAM format után! Semmi? IMEI? Az nincs... IMSI? Az sincs...MAC címek? Ez kakukktojás, tessék vigyázni... ez gyárilag sincs... Proximity sensor? Nincs... éééés... akkor miért kéne legyen touch? Ugyan már...
Csak én legalább 300-szor mondtam el, hogy:
!!!!!TILOS A FORMAT+ALL OPCIÓT HASZNÁLNI A FLASHTOOL ALATT!!!!!
Az NEM usereknek van ott!
-
Gwent1
tag
válasz
svgyula #98023 üzenetére
Köszönöm a választ. A gond, hogy ezen már túl vagyok sajnos azzal sem megy ezért nincs ötletem.Nem értem, hogy teljes romcsere (format+download és frimware update) ellenére valahol mégis megtartja a hibát. És azért tettem ki több fórumra hátha valaki nem olvassa az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest