- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
pmikloska #9647 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy te másképpen látod a kérdést, mint mások.
Az általam linkelt telefonban amúgy 512 mega RAM van a leírás szerint. Vagy te esetleg olyan információ birtokában vagy, amely szerint ennek - szó szerint - csak a fele igaz?
Nem tudok sokat az MTK 6515-ről, csak az 1 GHz-ről gondoltam volna, hogy az én igényeimnek megfelelne*, hiszen én semmi erőforrás-igényes dolgot nem használnék a készüléken. (A jelenlegi telefonom egy Huawei Ascend Y200 - 800 MHz-es procival és 256 mega RAM-mal, és untig elég nekem, amit tud, de vágynék egy 4-5 collos kijelzőre ehelyett a kicsi helyett, mert sokat jegyzetelek rajta...) A mostani előtt pedig egy 208 MHz-en ketyegő - természetesen nem androidos -, MTK-s Alcatel telefonom volt, és azzal sem volt semmi bajom teljesítményben. (*Az természetesen világos, hogy nem minden 1 GHz jelent azonos teljesítményt.)
Sajnos azon sincs mit csodálkozni, hogy adott webshop-pal kapcsolatosan eltérő ill. akár ellentétes vélemények alakulnak ki. Én magam is már szinte veteránnak számítok kínai (pontosabban: hongkongi) rendelésekben - más tárgykörben, mint telefonok -, és nekem is volt jó tapasztalatom rosszabb hírű üzlettel, illetve rossz tapasztalatom híresen megbízhatóval.
Összefoglalva: eddig 1 pro és 1 kontra vélemény a B930-cal kapcsolatban.
szerk.: Ugyanitt továbbra is várok tippet a legolcsóbb - de használható - 5 collos készülékre. (Természetesen addig sem ülök tétlenül, hanem kitartóan igyekszem bepótolni a 9000 hsz-.nyi lemaradásomat itt a fórumban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest