-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
WOT-H-A-C #96135 üzenetére
No offense, de tegnap még azt mondtad, hogy az A6000 működik itthon. Nem véletlenül szögeztem le a hozzászólásban, hogy ehhez nem értek, gondoltam Ő igen - legalábbis a hozzászólásai alapján úgy ítéltem meg. Említettem két másik készüléket, és egy szóval sem ajánlottam. Másrészt a hsz-em Neki volt címezve, és nem annak aki idetéved.
Ami meg azt illeti, tegnap kerestem itt valakit, aki 5 perc alatt el tudná magyarázni ezeket. Akkor kiröhögtetek, hogy nem kell ide skype, írjam csak le a gondom, majd megválaszoljátok. Ez meg is történt, csak én ugyanolyan buta maradtam, mint azelőtt. Leírtam azt is, hogy attól, hogy egy konkrét készülékről megmondjátok, hogy működik-e itthon vagy sem, attól nem leszek okosabb. Ennek ellenére pontosan ez történt. Megmondtátok, hogy a k3 nem működik - amit eddig is tudtam, mert már egyszer megkérdeztem mástól, (és le is írtam, hogy itthon nem működik) -, az A6000-re meg Te mondtad, hogy szerinted működik. Innentől kezdve, ha nem analfabéták járnak ide, akkor tudja, hogy nem a tutit mondtam meg, hanem csupán csak a "vess egy pillantást erre is, és ha tetszik olvass utána" c. fejezetet csatoltam ide.
Ne haragudj, nem flegmázni akartam. Most már remélem érted, hogy miért szerettem volna skypeon segítséget kérni, ahol válaszokat is kapok az kérdéseimre, és nem csak egy "nem"-et vagy egy "talán"-t.
Ha googleban olyan könnyen válaszra leltem volna, akkor hidd el, nem itt koptatnám a billentyűzetet, és nem rabolnám senki idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged