-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjorngolf #86473 üzenetére
Cubot One, talán nem olyan hosszú a téma, érdemes vásárlás előtt átolvasnod.
Egy éve szerintem jó telefon volt, ma már találhatsz jobbat. Persze most akciós, így az árával lehet, hogy veri a többit.
Nekem fekete van, a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatot, ezért tuningoltam (ezüst színben talán nem gyűjti). Kamera nagyon átlag, GPS nekem jól működik, sokat használom. A gyári ROM-on is tetszett, de most MIUI-val még tökéletesebb.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bjorngolf #86473 üzenetére
Volt itt pár embernek, úgy rémlik a kamera volt benne tré (ez nálad nem gond)
Meg mintha a gps- lett volna szeretgetésigényes, dobozból kivéve az nem volt ok rajta.
Őt faggasd ki hosszan használt ilyet.Fontos kérdés viszont hogy mi az az "egyik oldal" pontosan, mert sok webshoppal kapcsolatban merült fel hogy refurbished telókat árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest