Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Jó hát nem véletlenül adtam ki érte annó ennyi pénzt
(most egy Honor 6 kijönne belőle, gondolkodom is rajta) Illetve ezek a lassulási jelenségek is csak ~fél éve kezdtek el jelentkezni (könnyen lehet, hogy rendszermemo. telítettség miatt)Romolni még soha nem próbáltam, rootolva sincsa a telefon. Mindamellett hogy nekem határozottan tetszik a Sony launchere simán kipróbálnék egy optimalizáltat (MIUI-t nem használtam még de amit láttam hallottam róla az elrendezése iOS szerű és jól van optimalizálva, úgyhogy nem ódzkodom tőle).
A fő dolog ami visszatart a romolgatástól, hogy eladnám a telefont ha veszek egy Dual Simest, akkor pedig kár belevágni erre a másfél hónapra.

-
RVR400
veterán
válasz
tolvaj!
üzenetére
Alapvetően a legnagyobb probléma az, hogy a Sony már jó ideje képtelen bármilyen hardverre optimalizálni, mivel pl az Xperia SP sebességét (rendszer és alapvető működési sebességre gondolok, nyilván GPU-igényes játékoknál kevés az SGX531 már, bár a RR3 egész jól elkaristol vele) is bármelyik jobbfajta MTK6577 felül tudja múlni, de elég csak az Xperia P vagy Xperia U "sebességére" gondolni, mert azok már gyári visszaállítás után is siralmasan működnek.
(#84342) vapega: Tényleg ilyet kell venni, mert:
"szörny kapacitás (10400mAh)"

Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(most egy Honor 6 kijönne belőle, gondolkodom is rajta) Illetve ezek a lassulási jelenségek is csak ~fél éve kezdtek el jelentkezni (könnyen lehet, hogy rendszermemo. telítettség miatt)