- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Lehet páran ugrani fognak rá, de én most már csak olyan telefont veszek, amin stock, vagy nagyon picit módosított droid fut. Nem véletlen. Ott van pl a moto G, amit kb 4 hónapja használok (előtte próbáltam sok kínait, 8 magosat is, de 130mm alatti telefon kellett és nem mertem bevállalni a Mi2S-t látatlanba) és nincs akadás. Azért nincs akadás, mert a stock droid nincs tele felesleges szar effektekkel, nagyon jó az optimalizáció, minden szuper. A kínai telefonok zömére, ugyanez jellemző, stock droid és szépen megy minden. Egy jóféle 6592-es biztosan nagy előrelépés lenne, de előtte mindenképpen kérdezz itt rá a konkrét típusra.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Az Xperia T a.k.a. James Bond telefon a maga idejében ( két éve) azért volt nagy szó, mert felvette a versenyt ( esetenként meg is nyerte) a 4 magos telefonokkal. Az, hogy "elég nyögvenyelősen operál" sajnos optimalizáció kérdése. Nem tudom, hogy állsz a MIUI romhoz, de lehet megérne egy próbát a telefonodon, már csak azért is, mert ha jól tudom azt a sonyknál zárt bootloader mellett is fel lehet tenni, de ebben nem vagyok biztos, utána kéne olvasni. A 6592 ha jól van optimalizálva az adott készülékre az oprendszer akkor kicsit a snapi 600 fölé lehet belőni, de a 800-as szintjét nem éri el. És végül, hogy milyen sebesen pörög a rendszer ismét optimalizáció kérdése, láttam már szélsebes samsung galaxy ace-t is egy jó CM-vel és láttam már folyamatosan szaggató THL-t elcseszett custom rommal.
(#84341) Keeperv85
Tudom, de belegondolva teljesen igazad volt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest