Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Látod,hogy TE is vádaskodsz,ahelyett,hogy elolvastad volna figyelmesen amit írtam :-)
Írtam már az első hsz.-ban,hogy ,,figyelembe véve az időeltolódást is",de akkor sem értem és furcsa,hogy az üzlet megkötése pillanatáig ,,mindenki" mindenhol elérhető és utána elillannak,mint a kámfor!
Tetszik érteni?
És nem hinném,hogy egy 20300 db ,,valamit" értékesített Eladónak csak egy Termékmanagere lenne?!!
Megint tetszik érteni?
Azaz másvalaki kezelhetné az ügyet,ha a társa hiányzik,nem?
Ennyit az OFF.-ról!
És máskor kérlek olvasd figyelmesen amit írtam,mert más áéltalad dologra is kitértem!
És,hogy én jelentsem be a telefont,mikor megegyeztünk az ELadóval,hogy azt ír rá és erre megkavarja nekem a ,,kását" mégjobban úgy,hogy vedd figyelembe kérlek,hogy miket állítasz!
Most hogy állítsak be,hogy mégis telefon van benne,TE ezt komolyan gondoltad most amit írtál? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest