Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat
üzenetére
Az x1pro tulajok általában örömködve írogattak ide, egy ismerősömnek április végén rendeltünk egy X3-at és ő sem panaszkodik, tehát vannak jó UMI-k is

Az antelife-os X1 széria az tuti buherálva volt, ahogy az én S1-em is, ezért nem tudom hogy szériahiba e, vagy antelife feature hogy ha bekapcsolva hagyom a wifit mikor nem használom a telót akkor fogja megát és kikapcsol (előtte meg vélhetően felpörög a proci mint az állat mert ilyenkor tűzforró a hátlap).
[szerk.]A hangyások most épp X2-ket akcióznak 150$-ért, ami kinézetre és elvi specifikációra pont az amit keresek (4 mag, 2/16gb, 2500-akksi, 5 coll), de kicsit utánaolvastam a neten és aztán nem mertem megvenni [szerk.]
A c1 az meg még tök új, gyakorlati infója nem lesz senkinek hisz csak jövőhét közepétől lesz kapható

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő