Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
csepelball #8080 üzenetére
Ha lezártad a dispute-ot, akkor annyi.
Másikat nem nyithatsz ugyanarra a termékre.
Úgyhogy amit kapsz, azt eszed :-)
Remélem minden rendben lesz.Én ugyanígy mondtam vissza a tinydeales rendelésem. Nem válaszolt az e-mail-emre, nyitottam egy dispute-ot. Arra 1 órán belül válaszolt. Írta, hogy küldi, vonjam vissza. Írtam, hogy majd ha megérkezett. Akkor nem tudja küldeni. Ok, akkor vissza a pénzem. Már vissza is pottyant a számlámra. Ha lezárom a dispute-ot, elküldés előtt vagy után, akkor már nem tudok a PP-nél reklamálni.
-
robit1973
aktív tag
válasz
csepelball #8080 üzenetére
Lehet, hogy csak számot kaptál, de a csomagot nem adta fel. Velem is ezt csinálta, két hét után visszakértem a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest