Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- SSD kibeszélő
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iMaverick
üzenetére
Számomra azért elég evidens, hogy olyankor zoomolnak, amikor nem lehet közelebb menni. Azért ennyire lusta/ostoba/értetlen emberekkel nem szoktam találkozni, akik inkább zoomolnak, mint közelebb mennek, amennyiben lehetséges a megközelítés.
KillBill0531 #77970
Azért az elég gáz lesz, ha telefon helyett egy ujj lesz benne, pláne ha a vámosok átvizsgálják
Igy javítva már kevésbé problémás a megfogalmazás...
de új szoftverrel biztosan jó lenne -
Xabi78
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Tudom, többször kitárgyaltuk ezt a telefon-kamera témakört, de én még most is azt mondom, hogy ezeknek a telóknak az optikája és az érzékelője nem (teljesen) alkalmas ilyen fotózásra.
Az emberek 80%-ának a fotózási képességeihez még egy kínai vacak is megfelelő, szerintem... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezek milyen csudijó fotót tudnak csinálni, hanem hogy az emberek jelentős része meglehetősen igénytelen mind a fotó készítésekor, mind feltöltéskor a minőségre (lásd facebook)

Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Revolut
- iPhone topik
- Tesla topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy javítva már kevésbé problémás a megfogalmazás...
de új szoftverrel biztosan jó lenne