Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Esetleg az adathordozókra kivetett jogdíjnak nézz utána, ugyanis előfordulhat hogy a nagyobb kapacitású telefonokra Artijus matrica kell. Továbbá azt nem tudom hogy a telefonoknak kell-e legyen valamilyen Hírközlési Hatóság felé történő bejelentési kötelezettsége, vagy csak valamilyen normamegfelelőségi nyilatkozat elég a gyártó részéről.
De egy belföldi korrekt ár engem is érdekelne, az áfás számlával tudok mit kezdeni, szóval nekem is az úgy teljesen jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest