- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
RVR400 #72740 üzenetére
és (#72741) kcsa:
Nem a SoC függvénye a GPS, hanem a telefongyártóké, valakié teljesen megbízható (mindegyik telefonjuk, nem random), másnál meg csupa ratyi, elvétve pár használhatóval.
Az más kérdés, hogy sok olcsó MTK chipes telónál a GPS is olcsó és ennélfogva használhatatlan vagy nagyon rossz (de erről nem tehet az MTK).
Pl. rossz GPS-s Hongmiról még keresve sem hallottam, hiába MTK 6589-es. Ha fontos a GPS utána kell érdeklődni, mennyire megbízható az adott gyártó, illetve annak adott sorozata.(#72743) RVR400 :
Jó, néha minden bizonnyal akad (egy!?), én a haza tagoktól érdeklődtem, de ott mindenkinél működött, amíg utánaolvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest