Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
RECSKA
üzenetére
Szia! Lehet hogy hallottad már, de ha nem akkor csak, most és csak, neked egészen halkan megsúgom: van pc meg van laptop is!
Képzeld lehet őket kapni! A saját szavaiddal keresztbe vered saját magad! Tudod aki dolgozik az nem ér rá játszani, aki meg játszik az meg nem ér rá dolgozni. Én szeretem nagyban látni a világot így pc-n játszom. Ezen is van játék de azért a két élményt ne említsük már egy könyvben............. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Képzeld lehet őket kapni! A saját szavaiddal keresztbe vered saját magad! Tudod aki dolgozik az nem ér rá játszani, aki meg játszik az meg nem ér rá dolgozni. Én szeretem nagyban látni a világot így pc-n játszom. Ezen is van játék de azért a két élményt ne említsük már egy könyvben.............