- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
judit001 #6786 üzenetére
a rossz hír az,h ez a telefon nagy valószínűséggel hibátlan. Mivel nem androidos, így semmilyen android appot nem tudsz rá telepíteni. Gyanítom,hogy ezért volt az unsupported format.
Valószínűsítem azt is,hogy ez egy kínai oprendszerrel bír. elég nehéz rá bármit is telepíteni. Jól sejtem,hogy még resistive az érintője? (van ceruza hozzá, ami vékony,mint egy gyufa?)Teljes bizonyossággal nem állíthatok semmit, mert távgyógyítás csak a TVben van, de szerintem ez a telefon ennyit tud.
azt javaslom,mint egy ismerősömnek,akinek hasonló telója volt: villámgyorsan megszabadulni tőle,és a legolcsóbb androidosat megvenni, mert garantálom,h sokkal jobban fogod szeretni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest