- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Nwis86 #63845 üzenetére
miután felraktad a programot, kell várni néhány órát (minél többet, a legjobb ha mikor lemerült, akkor nézel rá). Ne indítsd újra a telefont közben. Amikor megnyitod a progit, rögtön látod, hogy mi volt az ébrenlét (awake) és készenlét (deep sleep) aránya. Ha ez jelentősen az ébrenlét irányába mozdul, akkor egy program okozza a gyors merülést, ezt látod is, mert minden futó programhoz odaírja, hogy mennyit tartotta ébre a telefont. Pl most jó, hogy ránéztem, mert nekem az XPlay nevű zenelejátszó az elmúlt 22 órában 21 alatt ébren tartotta a telefont (Én meg azt hittem a sok mobilnetezés szívta le egy nap alatt a P770 akkuját
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest