Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
GuruZone #61281 üzenetére
Én köztudottan nem vagyok nagy-proci/RAM/PPI párti, de a 256 mega RAM-mal nekem már fenntartásaim vannak.
Ezt arra alapozom, hogy volt egy ennyi memóriával szerelt Spreadtrum SC6820 SoC-os készülékem egy nagyon rövid ideig, és az annyira csak az alap dolgokra volt képes, hogy nem lehetett netet böngészni vele zenehallgatás mellett.
Az igaz persze, hogy egy MTK SoC-os készülék valamennyire másként viselkedhet (az 1 gigás Spreadtrum SoC egy vicc az MTK6572-höz képest), meg nyilván az Android verzió is számít (azon a készüléken egy átmaszkírozott 2.3 futott).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest