-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
SSlyTR #58302 üzenetére
Köszi! Tudtok ajánlani akkor egy megbízható webshopot illetve készüléket? 4,5 - 4,7 inches HD, qHD kijelzős telefont jó kamerával és jó grafikus gyorsítóval? Abszolút végfelhasználó vagyok, nekem az a lényeg, hogy ne kelljen rootolni, molyolni rajta, jó legyen a kamera illetve a navigáció és tudjak röccenésmentesen mondjuk 720p filmeket nézni rajta (ha éppen utazom). Az alapvető dolgokat nem említem (normális beszédhang, email és facebook kezelés). NFC nem szükséges, 4G esetleg igen mert 30 Euróért itt (Írország) megéri. [link]
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest