- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
citkar #57748 üzenetére
Köszönöm, de cáfolnám hogy nagy butaságot csináltam volna. Természetesen PayPal-al fizettem és magamnak nem rendeltem volna meg. Akinek rendeltem az mindenképp ezt akarta, mert az volt kiírva az oldalon, hogy In Stock, hiába mondtam neki, hogy ez nem jelent semmit. Legrosszabb esetben kérünk neki is egy 990-est, ha nem lesz jövő héten sem postázva a 998. Végül is nem egy nevenincs ismeretlen oldalról rendeltem. Ráadásul rákérdeztem előre, hogy van nekik készleten fekete is, mert csak fehér volt kiírva és azt írták van fekete is. Pont emiatt írtam be, hogy a MiniDeal-nél is vannak furaságok időnként. És aláírom, hogy az nem az Ő saruk, hogy nem kapták meg az árut. Az viszont igen hogy lapítanak és nem tájékoztatnak semmiről, ráadásul a rendelés leadása előtti kérdésre azt írták van nekik, nem azt hogy majd lesz. De mindezeket csak info megosztás céljából írtam, nem szándékozom ebből vitát nyitni
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest