- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosgal
tag
Szia!
Jelenleg 7 képernyőt használok, tele widgetekkel (facebook, gmail, időjárás, naptár, névjegyek stb.)
Ezeket használva, görgetve akadásmentes. Dungeon Hunter 4-et próbáltam, na itt már gyenge a gpu.
Csak alacsony grafikus beállításokkal laggmentes. Szerintem hardcore gamereknek nem ajánlott, minden másra elég ez a hardver a full hd-hoz. Sajnos navit még nem használtam hosszútávon, csak elindítottam,talált jelet az erkélyen, látszólag jó volt. Ha lesz hosszútávú tapasztalatom akkor megosztom majd itt.
Akku az megint használatfüggő. Írok egy példát: Reggel fél 5kor levettem töltőről, elmentem melóba. Olyan munkám van hogy mellette, tudok telefont nyomkodni. 3 óra képernyő használlattal (böngészés 3G-n, játék), 15 percenként szinkronizáció, 11%-ra merült, mire 4 órára hazaértem délután. A ZTE-m 4-5 óra képernyőhasználatot is kibírt, olyan 30-40% maradt nap végére. Szerintem kicsit gyenge az akkuidő. Rootot az ezzel a progival csináltam: VRoot 1.4.1.3018 Setup 300.exe, csak 1 kattintás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest