- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
andatti #42554 üzenetére
Én is sokat szenvedtem, hogy akkor most mindenképpen kell-e nekem az 1gb ram, vagy elég az 512mb is.
De végül arra jutottam, hogy annyi pénzért amennyit én telefonra szánok jelenleg az 1gb ram csak kevés telefonban van meg, azokkal meg mindig kell valamilyen kompromisszumot kötnöm. Mivel volt aki írta, hogy 512mb elég általános használatra és főleg mivel ez lesz az első okostelefonom (21 évesen, igazából most is csak az egyetem miatt lenne jó néha) úgy vagyok vele már, hogy inkább rendeltem egy 512mb-osat (Lenovo p700i) aztán majd ahogy használom látom, hogy elég lesz-e. Legalább lesz hova fejlődni, ha arra jutok, hogy cserélek és lesz összehasonlítási alapom is.Az sms backup-hoz kapcsolódóan:
Én régen a SonyEricssonos korszakomban mindig a MyPhoneExplorer nevű programot használtam mentésre, imádtam. Minden sallangtól mentes, egyszerű használni. Azóta már kezeli az androidos telefonokat is. Még nem volt alkalmam próbálni, de már alig várom, hogy újra használhassam a Nokia Suit után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest