-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilbury
csendes tag
válasz
nonsense #419 üzenetére
Nálam minden itt hiányolt dual sim opció megvan a B63M - esemben (ami 1 hete megjött gond nélkül).
SIM-et el lehet nevezni (sőt szinezni) bármire, bármilyen kontakthoz rendelhetek külön sim-et. Ha nem rendelek, akkor előtte megkérdezi -ahogy illik- akár hívás akár sms. Teljesen korrekt a cucc, gyönyörű kijelzővel, gyors nettel, a gpu-ja is hasít rendesen, egyedül a flash-t hiányolom a böngészőben, de rajta vagyok hogy megoldjam valahogy. A magyar nyelv cseppet sem hiányzik, a magyar appoknál meg amúgy is van...
Tokot is bűvöltem rá: a HTC Sensation gumitokja pont jó, csak a táphelyet kellett alul körömollóval perforálnomÖsszességében jól választottam úgy gondolom
-
jFox
addikt
válasz
nonsense #419 üzenetére
Én nem érzem a hiányát. Elég jól meg van oldva a hívás szerintem. Rábökök a névre - megkérdi, hogy melyik számát akarom hívni - arra is rábökök, utána megkérdi, hogy melyik SIM-ről szeretném. Engem inkább az bosszant, hogy nem lehet elnevezni a SIM-eket, mint a Samsungnál (pl. Saját meg Céges). Az első időkben gondolkodnom kellett erősen, hogy melyiket hova is tettem...
A VIMI-s kérdés nem csak neked szólt, hanem úgy mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest