- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baalco #41627 üzenetére
Hagyjuk már ezt az aGPS pro-kontra vitát!
Aki akarja, használja, aki nem akarja, nem használja.
A kedvencem az tényleg ez a külföldi dolog. Ha külföldön kell, akkor első alkalommal majd sokat vársz (kikapcsolt aGPS-szel), utána meg úgyis meglesz pár napra a műhold helyzete, nem kell megint sokat várnod. Vagy ha autóval mész ki, akkor meg már tudni fogja a készülék a holdak helyzetét.
Amúgy sem az a lényeg benne, hogy használd-e az aGPS-t, vagy sem, a felvetés a mobilnetre vonatkozott. Van, aki használ mobilnetet, van, aki nem. Számomra elképzelhetetlen egy okostelefon mobilnet nélkül, de én már 8 éve használom ezt a telefonjaimon - persze nem is vagyok mai csirke...
Azt is megértem, aki pl suliba jár és otthon van wifi, szórakozóhelyen van wifi, suliban van wifi, nem akar erre költeni. (Vagy legyen az a munkahelye, nekem mindegy)
A lényeg: ha van net, akkor kevesebb lesz ezzel (is) a vesződséged, ha nincs nett, akkor lassabb lehet ezzel a navigálás. Ez ugyanolyan parttalan, mint az, hogy 4" a jó méret vagy 5,7". Azon gondolkodjatok, nektek mire van szükségetek, ne arra figyeljetek, hogy a gyártó mit mond, mi kell, mert ő csak eladni akar.
Az meg végképp zsákutca, hogy egy-egy példát hozunk fel valami ellen vagy mellett, ami ennyire felhasználófüggő.Egyébként meg az alap témához képest ez OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest