- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nekem Aphrodité szülőhelyén teljesen jól működött a Defy gps-e. Mindenfelé azzal navigáltunk (net nélkül).
Mivel olyan telót szeretnék ami nem rosszabb a mostaninál, így a kínaiak kezdenek kiesni a gps miatt, mert legalább ugyanolyan legyen mint volt a Defy-ban. Eleve a Lenovok voltak képben (P770/P780/S750)
Mert ezek azok amik jobbat többet tudnak a Defy-nál. (A P770 kijelző karcolás teszt videó óta bízok mindegyik kijelzőjében, pedig a P770 még csak nem is gorilla, de amit kapott késsel ollóval és csak egy két pici karc volt rajta - na az meggyőző (ilyen strapa használat közben úgy sem lesz).
A túrázás közbeni térképes navigáláshoz pedig a nagy akksis P széria miatt szűkült a kör (S750 ugyan ip67, de a Defy sem ázott, csak vagy 2x mikor megnéztem nincs-e Aphrodité a habok közöttde mivel nem találtam, így a következő telónak ezt nem muszáj tudnia.
Ha most lenne a zsebemben (azaz számlámon) 35-40e huf - mint ahogy nincs - akkor már gondolkodás nélkül a P770 lenne megrendelve, mert ahhoz a kevés játékhoz ami nálam megy bőven elég az a vas, minden mást pedig nagyon szépen vinne + azt jó sokáig tenné hálózati áram nélkül, kint a szabadban ahol én a telefont eleve használom.
De pénz nélkül most muszáj leszek egy itthoni szolgáltatós telefont "venni" (azaz kapni, mert hozzám vágják mivel letelt a 2 évem) és legfeljebb karácsony környékén eladom (+ a Defy-t még most) és becserélem egy akkori P-s Lenovora - hacsak ez az újabb nagyon be nem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest