Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Sajnos nehéz jóhiszeműségből tekinteni a postodra, mikor offenzívan kezdődik már az írásod.
Egyértelmű meg nem lehet, hiszen számos kétséges adatot leírtam a leírásból. Ha valóban G3S (első komment egyébként hogy spanyolul rákérdeznek erre, a válasz az hogy megnézték a telefont és az alapján tényleg az) akkor miért nem javítják a hibás adatokat.
Én azért írtam ezeket mivel nem egyértelmű a leírás, én ez alapján nem venném meg a készüléket. Lehet neked jó játék a zsákbamacska (más kárára hiszen te mondtad nekem hogy vegyem meg lesz ami lesz), de számomra nem az és szerintem a fórumon kommentelők többségének szintén nem jó játék.
Lehet hogy véd a paypal, de a huzavonától nem ment meg, kinek hiányzik egy ilyen tortúra?
"1. Azt mondtam, hogy NEKED nem kell hozzá érteni. Mármint a vevőnek (jóhiszeműség). Hogy az eladó mit kavar össze, az az ő dolga."
Ezt azért te sem gondolod komolyan. Tény hogy fogyasztóvédelem nem túl fejlett kínában, de nálunk elég elterjedt fogalom. Ne kavarjanak szerintem, ilyenekből általában a vevő jön ki rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest